Özel GünlerYÜZÜK

Babalar Günü İçin Hediye Aksesuar Önerileri

 

Babalar günü, bizi büyüten, yetiştiren, iyi ve kötü günlerimizde hep desteğini hissettiğimiz, varlığının kıymetini büyüdükçe daha çok anladığımız babalarımızı mutlu etmek için kutlanır. Babalar günü hediyeleri, bizim en büyük sırdaşımız babamıza layık olmalıdır. Babalar günü aksesuar hediyeleri içinde en anlamlı hediyeler elbette aksesuarlar olmaktadır.

Erkek altın yüzükler sevgili babanıza çok yakışacaktır. Işlemeli, siyah plakalı, taşlı modelleri ile maskülen ve karizmatik bir hava taşıyor.

Erkek kolye modellerinde ise Selçuklu kartalı figürlü, zülfikar kılıcı figürlü, elif-vav motifli, çapa figürlü, Osmanlı armalı, ay yıldız bayrak figürlü ve Osmanlı tuğrası figürlü gümüş kolyeler öne çıkmaktadır.

Erkek takıları içinde en çok beğenilen modeller ise gümüş yüzükler olmaktadır. Kişiye özel gümüş yüzükler, ametist taşlı yüzükler, dini motifli yüzükler, Hz. Ali kılıcı motifli yüzükler, Osmanlı armalı yüzükler, zihgir okçu yüzükleri, firuze taşlı özel gümüş yüzükler, özel tasarım yüzükler, ay yıldızlı yüzükler, fosforlu yüzükler, kartallı gümüş yüzükler ve zirkon taşlı gümüş yüzük modelleri babanıza hediye edebileceğiniz en özel takılar arasında yer alır.

Bunun yanı sıra değerli babanıza hediye edebileceğiniz özel canım babam yazılı gümüş yüzük modelleri altinalalim.com internet sitesinde bulunmaktadır. Özel kaligrafi tekniği ile estetik bir biçimde yazılan canım babam figürlü gümüş yüzükler babanızı çok mutlu edecek. Ayrıca kaligrafi sanatı ile canım babam yazılı gümüş püsküllü kuka tespih modelleri de babanız için çok uygun ve şık bir hediye olacaktır.