AltınAlyansAlyans Modelleri

Alyans Modelleri ve Ayar Bilgileri

 

Alyans modelleri takı sektöründe taşıdığı anlam ve şekil bakımından önemli bir yüzük çeşididir. Alyanslar bağlılığı ifade ettiği gibi günümüzde bir çok farklı ve şık desenlerle parmaklara güzel bir görünüm sağlamaktadır. Genelde erkeklerde gümüş olarak kullanılan yüzükler bayanlar için altın olarak satışa sunulmaktadır. Çünkü gümüşlerde kararma durumları olurken altınlarda bu durum pek rastlanmamaktadır eğer kişilerin tenlerinde herhangi bir alerji söz konusu değilse.

Alyanslar altın olarak bir çok ayar da üretilmektedir. Geçmişte daha çok 18 ayar olarak üretilen alyans modelleri günümüzde yerini 14 ayarlara bırakmaktadır. Ayrıca 8 ayar olarak ta satışı yapılan yüzükler genelde tercih edilmemektedir. 14 ayar olarak satılması 18 ayara göre daha az maliyetli olduğu için kişiler açısından da avantajlı bir durum sözkonusudur. Bu ayar türlerinde ise herhangi bir kararma genelde görülmemektedir. Bu nedenden dolayı genelde 18 olarak üretilen alyanslar 14 olarak üretilmeye devam etmektedir.

Alyans modelleri geçmişten günümüze bir çok modeli ile eskimeden gelmektedir. Bunların başında klasik alyanslar gelmektedir. Klasik alyans küçük değişmelerle on yıllarca piyasadaki yerini devam ettirecek görünmektedir. Bu sayede bir çok çift ürünlerin modellerinin eskimeyeceğini göz önüne alarak bu ürünleri tercih etmektedirler. Alyans modelleri ayrıca 2013 yılı itibari ile internet sitemizde de bu kategori 2013 alyans modelleri altında bulabilirsiniz .

alyans modelleri,altın alyans,alyans

alyans modelleri,altın alyans,alyans

alyanslar,2013 alyans modelleri

alyanslar,2013 alyans modelleri

2013 alyans modelleri,alyans modelleri 2013

2013 alyans modelleri,alyans modelleri 2013

 

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *