Genel

Ocak Ayı Şık Tasarımlı Takılar

Yeni yılın ilk ayı olan Ocak ayında herkes sevdiklerine hediye aldı, hediyeler ile de mutluluklar sevgiler bir araya toplandı. Havanın bu kadar soğuk olmasına rağmen kalplerin sıcacık kalmasını sağlayan kalbinize dokunan bu özel takıların da oldukça fazla yeri var.

2017 yılının en çok tercih edilen takıları ise şöyle;

  • Tamtur Yüzükler: Yüzüklerin bir çok çeşidi hemen her kadın tarafından beğenilerek kullanıldı. Yüzüklerin çekiciliği ile yüzükler tektaş, beştaş ve tamtur yüzük şeklinde daha çok tercih edildi. Tamtur yüzüklerin sıra sıra taşlı dizilişi parmaktaki şıklığı ve hemen her parmağa şık uyumu ile oldukça beğenildi.
  • İsimli Kolye Modelleri: İsimli kolye modelleri kişiye özgü tasarımları ve kişilerin isimlerinin yazılması onları benzersiz bir hediye yaptı. Neredeyse hiçbir dönem eskimeyecek olan bu kolye modeli bu senenin de oldukça popüler bir modeli olacaktır.
  • Alyanslar: Evliliklere, sözlere, nişanlara özgü alyans modelleri bu sene yeni modelleri ile de göz dolduruyor. 2017 yılında alyans yüzüklerini yenilemek isteyenler yeni modelleri de tercih edebilir.

Takılarda Erkek Modası

Gün geçtikçe artan takı takma trendine erkeklerde ayak uydurdu. Erkek yüzükler en çok kullanılan takılar arasında yerini aldı. Neredeyse sayısız figürü içeren ve çeşitli doğal taşlarla süslenen erkek gümüş yüzükler erkeklerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca Bileklikler de çokça öne çıkmaya başladı. Gümüş ve çelik modeller bu sene de sıkça tercih edilecek.