breaking newsfeatured postGenel

Altın Küre Ödülleri 2017 – Kırmızı Halı Şıklığı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Altın Küre Ödüllerinde ünlüler yine şıklıkları ile göz doldurmayı başardı. Ünlü kadınların giyimleri olduğu gibi takıları da da neredeyse moda akımlarını etkileyecek güce sahip. Hem stil hem de imajları ile sürekli göz önünde bulunan ünlülerin ilham veren giyim ve takı kombinelerine göz atalım:

Kırmızı halıda sarı Prada elbisesi ile Natalie Portman, taşlı uzun sallantılı küpe ve şık bir bileklik tercih etmiş.

Bu sene 2017′ nin ilk kırmızı halı sinema etkinli olan Altın Küre Ödülleri  (Golden Globes Awards) 74.’sü gerçekleşti. Ünlü akınına uğrayan ödül töreninde bir çok yapım da ödül aldı.

 

Kırmızı halıda dekoltesi ve cep dekoltesi ile Blake Lively, sade küpeleri ve gösterişli bilekliği ile gecenin en şık isimlerinden biriydi. Yeşil taşlı bileklik iki bilekliğinde de aynı şekilde kullanılmıştır.

Siyah parlak elbisesi ile kırmızı halıda neredeyse parlayan Amy Adams, Şık taşlı küpe, bileklik ve yüzükleri ile şık bir takı kombini gerçekleştirmiş. Boyun kısmını boş bırakarak da elbiseyi daha şık gösterebilmeyi başarmış.

 

 

Jessica Chastain mavi elbisesinin taşlı detayları oldukça iddialı bir çizgi çizmiş. Elbisesi ve derin dekoltesini boyundan sarkan şık uzun taşlı kolyesi ile çok şık bir kombin oluşturmuş.

Sade imajına uygun olarak Sarı elbisesi ile kırmızı halıda göz dolduran Reese Witherspoon boynuna biraz kalın taşlı bir mücevher takarak şıklığını tamamlamış.