3 lü Mini SetAltın Set

Setlerde 3’lü Mini Set Dönemi

Kadınların şıklık yarışında kıyafetlerini tamamlayan en önemli şey takılarıdır. Takılar günümüzde birçok model ile karşımıza çıkmaktadır. Bu modellerin bir araya gelmesinden setler oluşmaktadır. Son dönemde setlerde 3’lü mini set dönemi kendini göstermektedir.

Tektaş altın set, Swarovski Taşlı Altın Mini Set, Nazarlık Altın Set gibi isim verilen diğer setlerden daha küçük ama kullanım açısından ayrıca çok şık olan setler mevcuttur. Hem günlük hem de özel günlerde kullanıma uygun bu takılar birçok yerde kullanılmaktadır. Taşsız modellerinde çeşitli figürler kullanılmaktadır. Uğuruna inandığınız, kullanmaktan hoşlandığınız figürler bundan böyle hep sizinle birlikte olacak.

Değerli taşlarla süslü çeşitli mini set modelleri de bulunmaktadır. Bunlardan en çok tercih edilenleri Zümrüt ve Yakut taşlı olan modelleridir. Taşların renginin gösterişliği ve şıklığı birçok kadının beğenisini kazanmıştır. Hemen her kıyafete uyum sağlayan setlerde taşlı modeller daha çok gece ve abiye kıyafetlerle kullanılmaktadır. Ancak bu anlayışın dışına çıkan çokça örnek de söz konusudur. Bu durumda da moda anlayışları etkisini göstermektedir.

Çeşitli moda akımından etkilenen sadece kıyafetler değildir, takılar ve aksesuarlar da bu akımlardan etkilenmektedirler. Eskiden takı setleri denilince büyük ve gösterişli setler akla geliyordu; bugün ise daha minimalist çizgilerde daha mini ancak göze daha çok hitap eden tasarımlar mevcuttur.

Altın mini setler ayrıca altın oldukları için de daha kaliteli ve uzun yıllar kullanıma uygun olacaktır.