Geçmiş dönemlerden beri kadınların vazgeçilmezi olan takılar her zaman önemli bir aksesuar olmuştur. Günümüzde kıyafetlere uyumluluk sağlayan bu aksesuarlar artık hemen her yerde kendini göstermeye başlamıştır. Hatta son zamanlarda saçlara takılan yeni aksesuarlar da özellikle dikkat çekmektedir. Bu yeni senenin yani 2017 takı trendleri ise yine göz doldurmaya devam edecek.

Takılarda özellikle kolyelerde kendini gösteren figürler bu sene de oldukça tercih edilecek gibi görünüyor.  Kelebek figürlü kolyeleri, yusufçuk modelli şans kolyeleri, nazar boncuklu bileklikler bu sene yine en çok kullanılacak takılardan biri olacaktır. Mevsim olarak kışı buram buram hissettiğimiz bugünlerde kar tanesi figürler de oldukça fazla karşımıza çıkmaya başlamıştır.

2017 takı trendlerinde, takılardan kolyeler gitgide minimalist çizgilerde görülmeye başlandıysa da yüzükler bu akımdan gittikçe uzaklaşmaya başlamış ve daha da büyük ve de gösterişli bir hal ile modellenmeye başlanmıştır. Özellikle günümüzde gittikçe yaygınlaşan şahmeran bileklikler de oldukça fazla tercih edilen modellerden biri haline gelmiştir.

2017 Takı Modası

Tercihler ne kadar değişken olsa da takılar minimalist çizgiden uzaklaşarak daha gösterişli bir hal almaya başlayacak gibi görünüyor. Otantik ve etnik çizgiler içeren takı modelleri de oldukça şık göründüğünden, kıyafet kombinelerinde birer tamamlayıcı aksesuara dönüşebilmektedir. Kıyafetlerde hem günlük kullanıma uygun hem de şık olmayı başaran kadınlar kendilerine uygun takıları seçmeden önce, kaliteli seçim yapmaları da gerekecektir. Kaliteli seçimlerden biri de, takı kullanımında değerli madenlerden olan altın ve gümüş olanların tercih edilmesi gerekmektedir.