Özel GünlerTektaş

Sevgiliye Yılbaşı Hediyeleri

Aralık ayına girilmesi ile birlikte yeni yıl heyecanı yavaş yavaş başlamış oldu. Eski yıl bitiminde yeni yılın gelişinin uğur getirmesi adına sevdiklere hediye alma telaşı da her yeri sardı. Sevdiklerinize özellikle Sevgiliye Yılbaşı Hediyeleri hakkında kafalarda ne alsam sorusu yavaş yavaş belirmeye başladı.

İşte 2017 yılına trend olacak yeni yıl hediye takılarını sizler için derledik.

Sevgiliye Yılbaşı Hediyeleri

  • İsimli Kolye: İsimli kolye rüzgarı 2017 yılında da bolca esecek gibi görünüyor. Her daim sevgilinizin ve kendi isiminizi yanınızda taşımak neredeyse bir gelenek oldu.

2-isimli-kalp-kolye-700x700

 

  • Tektaş Yüzük: Yeni yılda yeni bir başlangıç yapma fikrinde olanlar hayat arkadaşınızı seçtiyseniz ona yeni yılda evlilik teklifi yapmaya hazır hissediyorsanız Tektaş seçiminizi mutlaka dikkatli bir şekilde yapmalısınız.

tektas-pirlanta-12-2-800x800

 

 

  • Kar Tanesi Kolye: Sadece yeni yılda kar yağmasını beklemeden sevdiklerinizi sevindirmek için onlara kar tanesi figürlü bir altın kolye hediye edebilirsiniz. Kışı sembozlize eden kar tanesi figürlü takılar bu sene de vazgeçilmezlerden olacak.

 

kartanesi-altin-kolye-mtg00288-0-700x700-1

 

  • Nazar Boncuklu Mini Set: Sevdiğinize nazar değmesini istemiyorsanız ve nazardan korunmak için bir yol arıyorsanız, eskilerden beri inanılan inanışımıza göre kendisine nazar boncuklu bir mini set alabilirsiniz. Küpe, kolye ve yüzükten oluşan bu set sevdiğinize oldukça yakışacaktır.

 

st-6029-370gr-700x700

 

  • Sonsuzluk Simgeli Altın Bileklik: Sevgilinize aşkınızın ölümsüzlüğünü vurgulamak için hiçbir zaman popülerliğini kaybetmeyecek olan sonsuzluk figürlü bir bileklik hediye edebilirsiniz.

Yeni yılın gelişi ile sevdiklerinize anlamlı hediye alarak onları sevindirmeyi unutmayın!