Tektaş Yüzük

Tek taş Yüzük Fiyatları

tek taş,tek taş yüzük fiyatları,tektaş,tektaş yüzük

tek taş,tek taş yüzük fiyatları,tektaş,tektaş yüzük

Tek taş yüzük fiyatları bir çok etkene bağlı olarak değişen farklı şekil ve ebatlar ile farklılık gösteren yüzük kategorisidir. Genelde ayar ve maden türlerinden dolayı fiyatlarında değişiklik olan yüzükler bir çok farklı takı arasından dikkat çekmektedir. Bunun en büyük nedenlerinden birisi tektaş yüzüklerin hem görsellik hemde taşıdığı anlamdır. Görsellik olarak binlerce modelin yanında her yıl yeni tasarımları tektaş yüzükle buluşturan takı üreticileri bu ürünlere yaptıkları yatırım ile yüzükler arasından sıyrılmasını sağlamaktadır. Bu sayede diğer ürünlere oranla daha çok talep görmekte ve model üretilmektedir.

Tektaş yüzük taşıdığı anlam bakımından ise bir çok takıya oranla avantajlı durumdadır. Alyanslar ile birlikte evliliği temsil etmesi ile tanınan yüzük modelleri bayanlar tarafından oldukça talep görmektedir. Ayrıca evlenme tekliflerininde olmazsa olmazı olan tektaşlar bir çok model ve özelliği ile erkekler tarafından seçim esnasında oldukça zor duruma düşmektedirler. Karat ve model olarak binlerce çeşidi bulunan tektaşlar özellikle ekonomik olarak erkekleri güç durumda bırakmaktadır ama günümüzde uygun tektaşlarda üretilmeye başlanmış ve her bütçeye göre uygun tektaşlar bulunmaktadır. Bu sayede evlenmeden önce kişiler bütçelerini sarsmamaktadırlar. Çünkü piyasada ağılıklarına ve modellerine göre on bin lira üzerinde bir çok altın tektaş bulunmaktadır.

Tektaş yüzükler fiyatlarındaki değişiklik taş karatlarındaki farklılıklar kadar yüzüklerin sunulduğu madenler olarak da farklılık göstermektedir . Altın yerine gümüş veya çelik madeninin kullanılması ürün fiyatında farklılık oluşturmaktadır ama pırlanta taş kullanıldığı zamanda genelde 18 ayar altın madeni kullanılmaktadır aynı kalitede birbirini tamamlayacak ürünler sunulması için. Ayrıca taşlarında karatlarındaki farklılıklar kadar renkleri de tektaş fiyatlarındaki farklılıkları tetikleyen nedenlerde biridir. Renkler taşların parlaklığı ile alakalı yüzüklerin görünümüne etki eden bir faktördür.

 

tektaş yüzük fiyatları,tektaş yüzükler

tektaş yüzük fiyatları,tektaş yüzükler

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *