alyans

alyans

Nişan yüzükleri bir çok takı firması tarafından özenle takip edilen ve her yıl binlerce ürünü ile piyasada yer alan takı modelleridir. Nişan ve söz gibi önemli törenlerde olmazsa olmazlardan olan yüzükler için binlerce model piyasada yer almaktadır. Alyans olarak da isimlendirilen yüzükler nişanlarda genelde daha geniş ve ağır yüzükler olarak tercih edilir ve bu evlenecek çiftler için daha kalıcı olacağı için iyi bir model seçilir genelde. Bu sayede hem erkek hem bayan için uygun nişan yüzükleri piyasada oldukça farklı biçim ve konseptlerde bulmak mümkündür. Söz törenlerinde ise genelde daha ince bir yüzük tercih edilir bunun sebebi ise bu yüzüğün nişan dönemine kadar kalacak olmasıdır bu yüzden arada çok fazla zaman olmayacağı için genelde daha uygun söz yüzükleri alınır.

Söz yüzükleri ağırlık olarak hafif olduğu için model ve çeşitlilik olarak nişan yüzükleri kadar çok değildir piyasada. Bu yüzden alımlarda çiftler genelde modele çok dikkat etmezler. Bu dönemde asıl amaç evlenecek çiftler için ilk adımı atmak olacaktır ve bu sayede herhangi bir çift söz yüzüğü kişiler için yeterli olmaktadır. Nişan yüzükleri ise çift için bir ömür takılabilecek bir yüzük çeşidi olduğu için daha ağır ve her yıl binlerce yeni modelle kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Bundan dolayı alyans üreticileri büyük yatırımlarla nişan yüzüklerinin modellerinde çeşitlilik ve farklılandırma yapmaktadırlar.

Son zamanlarda internet satışları da özellikle bu tür ürünler için avantajlı hale gelmiştir. Bu sayede onbinlerce ürün tüketiciler tarafından rahatlıkla gezilebilirken avantajlı ödeme ve fırsatlardan faydalanarak piyasa üzerinden daha uygun fiyatlara alınabilir.

 

nişan yüzüğü

nişan yüzüğü

nişan yüzükleri

nişan yüzükleri

söz yüzüğü

söz yüzüğü

söz yüzükleri

söz yüzükleri

 

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *