Genel

Altın Küpe Mode ve Fiyat Bilgileri

Küpe

Küpe

Altın küpe takı sektöründe köklü ürün gruplarından biridir. Bayanlar için olmazsa olmaz olan küpeler geçmişten günümüze farklılaşarak gelmektektedir. Sallanan küpelerin çok rağbet gördüğü dönem yerini sabit küpelere bırakmaktadır. J küpe olarak adlandırılan bu küpe modelleri her yıl üretilen binlerce modeli ile satışa sunulmaktadır. Sallanan küpe olarak ise genelde halka küpeler bulunmaktadır . Bölge olarak da hala bu küpelere farklılıklar sunulmaktadır. Doğu bölgelerinde sallanan hint küpeleri nin yoğun satışı yapılmaktadır. Bu ürünler ağır olmasının yanında 22 ayar olması sebebiyle tüketiciler tarafından alınmaktadır. Üreticiler ise bu nedenden dolayı bölgelere göre ürünler üretmekte ve bunların pazarlaması bu yönde yapılmaktadır.

Her bayanın taktığı küpeler model çeşitliliği olarak da en çok olan takılardan biridir. Bu nedenle gerek perakende satıcıları gerekse üretim haneler küpelere için yoğun üretim ve taleplerde bulunurlar. Bu ürünler altın olduğu gibi gümüş ve farklı madenlerle de üretilir. Genelde altın olarak tercih edilen küpeler farklı ürünlerle de birlikte karışım olarak satışa sunulmaktadır. Altın ise farklı ayarlarda üretilmektedir. Genelde 14 ayar olarak üretilen küpeler 8 ayar olarakda vitrinlerde yerini almaktadır ama eskiden olduğu gibi günümüzde de tercih muhtemelen 14 ayar takılar olmaktadır.

Her yıl yeni takılar tüm ürün gruplarında üretilmekte ve farklı şekiller verilerek bir çok modele çevrilmektedir. Genelde yeni trendler üzerine yapılan modeller zaman zaman kişilerin özel istekleri ile belirttikleri modellerde olabilmektedir. Bu sayede trend ürünlerin ortaya çıkışı çok zor olmamaktadır.

 

altın küpe

altın küpe

Küpe modelleri

Küpe modelleri

 

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *