GenelKüpe

Yüz Tipine Göre Küpe Seçimi Nasıl Yapılır?

Kadınlar kıyafet seçimlerinde olduğu kadar takı seçimlerinde de kendi dış görünüşlerini göz önünde bulundurarak tercihler yapmalıdır. Yüz tipine göre küpe seçimi nasıl yapılır? Konusu da bu durumda önem taşımaktadır.

Çoğu yüz şekline giden standart diyebileceğimiz tek taş küpeler haricinde güzellik ve şıklık olarak ön plana taşıyan bazı küpeler de kıyafet kombinleri sayesinde sizlere oldukça yakışacaktır. Sade kıyafetleriniz bile şık bir küpe ile son derece modern ve şık görüntü oluşturacaktır.

Yüzünüz sivri bir yüz ise, taşlı ve sade tasarımlı küpeler yüzünüzün hatlarını yumuşatacaktır.  Yuvarlak bir yüze sahipseniz küçük ve hafif sallantılı küpeler size hareketlilik katacaktır. İnce uzun yüz hatlarına sahip kadınlar sarkan küpelerden uzak durmalı yüzünüzü daha da öne çıkaracağı için bu küpeleri pek tercih etmenizi önermeyiz.

Genelde standart olarak halka küpeler hemen her kadın için vazgeçilmezler arasındadır. Hemen her yüz tipine de uyacağı için fazla abartıya kaçmadan bu modeli sık sık tercih edebilirsiniz.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *