GenelKolye

Kelebekli Takı Modelleri

Yavaş yavaş bahara hoş geldin demeye hazırlanırken mevsime uygun çeşitli takı modelleri de modasına uygun olacak şekilde vitrinlerde yerine almaya başladı.

Baharın habercisi olan kelebekleri görmeye hazırlanmadan önce birçok modelli kelebek takıları da bu sezon oldukça fazla tercih edilecek.

Kelebeğin asilliği kolyelerde küpelerde hatta yüzüklerde yerlerini alırken kullanan kişiye de aynı havayı katacak. Renkli kolye tasarımlarından sade kolye tasarımlarına kadar pek çok kelebek modelleri içeren takılar bahardan yaza kadar hatta kışın bile sizlerle birlikte olacak. Kaliteli ve uzun süren kullanım için altın veya gümüş takılar tercih etmeyi de unutmamak gerekir.

 

KELEBEK KOLYELER

Birçok kombini yapabileceğiniz bu takı modelleri içinde şans kolyelerine eklenen küçük motifli figürlerde oldukça tercih edilmektedir. At nalı, yonca gibi şans getirdiği inanılan bu figürlerin yanına kelebek getirmek de artık hemen hemen aynı inanışı taşımaya başladığını görebilmekteyiz.

Gümüşte ise bu sezon en çok tercih edilen üç boyutlu kelebek kolyeler ve kolye-küpeden oluşan kelebek setler kadınların beğenisini kazandığı gibi hediye olarak erkekler tarafından alınan en çok takılardan biri olmuştur.

Kelebeğin kozadan çıkması gibi modellerde her geçen gün çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *