Genel

Kışa Özel Altın Küpe Modelleri

2017′ nin ilk yılı Ocak ayı, Kışın kendisini çokça hissettirmesi ile bilinir. Bu soğuklarda kıyafetler kalınlaşır; paltolar, bereler ve eldivenler gün yüzüne çıkar. Mevsime göre değişen takılar bu mevsimde de çeşitli model ve çeşitleri ile kullanılmaktadır.

Özellikle kışa uygun giyime göre kışa özel altın küpe modelleri de çeşitlenmektedir. Peki en çok tercih edilen küpe modelleri hangileridir?

Kar yağışları ve soğuklardan kendimizi berelerimiz ile koruruz. Bere ve şapkalar ile şık uyum sağlayacak olan küpeler ise bu dönemde daha minimalist çizgilerde tercih edilmektedir. Yaza nazaran halka ve top küpeler yerine J küpe adı verilen arkadan kliplerle tutturulan taşlı küpeler çokça tercih edilir. Tektaş modelli küpeler de ayrıca sıkça kullanılan modellerden bir tanesidir.

Kış mevsimine özel olarak kar tanesi figürler de kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Uzun küpeler de bu mevsimde çokça tercih edilmemektedir. Özellikle boğazlı kazak, bere gibi kıyafetlere takılma riski de oldukça fazladır. Her daim şıklığı hedefleyen ve takı takmaktan vazgeçmeyen kadınlar altın küpe takarak şıklıklarını da devam ettirmektedir.