Genelİsimli KolyeKolye

İsimli Kolye Modelleri 2017

İsimli kolye modelleri, adeta kişinin imzası gibidir. Bir çiftin isminin baş harflerinden oluşan kolye aşklarını tesciller gibidir. Bir anne ile evladının isimlerinden oluşan kolye ise çok değerli ve sevgili annelerimize bir saygı duruşudur. Babanıza bir jest yapmak isterseniz mutlaka onun isminin baş harflerini kolye olarak boynunuzda taşımalısınız. Elbette bir kardeş hayattaki ilk dostumuz olduğu için isimli kolye modelleri ikiniz için en ideal takılar olacaktır. Çocuğunuz ise sizin canınızdan bir parçadır. Onun ismini gururla boynunuzda taşımaya ne dersiniz? Bunun dışında en iyi dostlarınızı mutlu etmek için isimli kolye modellerini tercih edebilirsiniz. İsimli plaka kolye, resimli kolye, isimli madalyon kolye, isimli sonsuzluk kolye, iki isimli kolye ya da Arapça isimli kolye modelleri arasında seçim yapabilirsiniz. Dilerseniz isim baş harfleri ya da isimlerin tamamını boynunuzda taşıyabilirsiniz. Zevkinize göre bir tasarım yapabilirsiniz.

İsimli kolye modelleri
İsimli kolye modelleri

İsimli kolye modelleri sevgiyi hissetmenizi sağlayan ve derin manaları bulunan takı türlerinden biridir. Kendiniz, aileniz, sevgiliniz, eşiniz ya da dostlarınız için isimli kolye modelleri altın seçimi yapabilirsiniz. Bu büyük jest karşısında eminiz ki sevdikleriniz çok mutlu olacaktır. Elbette onların gülümsemeleri dünyadaki en değerli şeydir.

Altın kolyeler ve fiyatları, isimli kolye ucuz ve isimli altın kolye fiyatları 2016 hakkında merak ettiğiniz her şey yenilenen blog sayfamızda sizlerle buluşacak.