Alyans modelleri, bu sezon da yürekleri ısıtmaya ve aşkları belgelemeye devam ediyor. Sonsuz aşkın ve verilmiş sözlerin sembolü olan alyanslar bir ömür birlikte yaşlanmayı temsil ediyor. Çift alyans modelleri şık ve estetik görünümleri ile parmakları süslüyor. Klasik alyans modelleri zamansız tasarımlar olduğu için her zaman olduğu gibi bu sezonda saltanatını sürdürüyor.

Vintage alyanslar, boho esintili alyanslar, modern ve minimal tasarımlı alyans çeşitleri bu sezonun öne çıkan trendy stillerinden birkaçı… Alyans modelleri 2016 fiyatları hakkında bilgi almak için altinalalim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

alyans-secimi

Naif ve geleneksel kadınlar için düz ve klasik alyanslar oldukça ideal olacaktır. Gösterişi sevmeyen sade kadınların tercihi düz ve detaysız modeller olabilir.

İhtişamı ve iddialı olmayı seven kadınlar ise taşlı, süslü, simli, işlemeli, kalın iskeletli modelleri tercih edebilirler.

Sportif bir stile sahip kadınlar ise gümüş ya da beyaz altın, ince ve detaysız alyans türlerine yönelmelidir. Bu tarz modeller spor kombinler ile her zaman kullanılabilir.

Nostaljiyi seven kadınlar vintage alyansları kullanabilir. Rose altın ya da sarı altından yapılmış, örgü formlu, işlemeli, yaprak ve dal figürlü modeller size çok uygun olacaktır.

alyans-modelleri

Bu sezonun en iddialı tasarımlarından biri ise köşeli alyans modelleri. Rodyum kaplama olan ya da beyaz altın alyans, sadeliğin güzelliğini yansıtıyor.

Klasik görünümlü alyansları tercih etmek isteyen dalga formlu hatlara sahip olan alyans çeşitlerini seçmeliler. Ultra modern ve zarif olan bu modellerde kadınların alyansı taşlarla döşenirken, erkeğin alyansı düz olarak tasarlanabilir.