Genel

Siparişlerde Hızlı Teslimat Dönemi: Motokurye

Hızlı teslimat, altinalalim.com internet sitesi ile artık mümkün. Sevgilinize bir sürpriz yapmak istiyorsunuz ve satın aldığınız mücevherin aynı gün ona ulaşmasını istiyorsunuz. O halde hemen altinalalim.com web sitesine gelin ve hızlı teslimat alışveriş imkanından hemen yararlanın. Aynı gün kargo hediye sahibine hemen ulaşsın. Artık sevdiklerinize sürpriz yapmak çok kolay ve çok keyifli! Müşterilerinin mutluluğu için çalışan altinalalim.com aynı gün kargo alışveriş imkanı sunar.


moto-kuryeHızlı teslimat yapabilmek için moto kurye, İstanbul içi siparişlerinizde 1-4 saat içinde teslim edilmektedir. Online alışveriş yaparken hemen kargo seçeneğini işaretlediğiniz takdirde gün içinde saat 16.00’a kadar verilen siparişler moto kurye hizmeti sayesinde kapıya kadar teslim edilir. Kapıda ödeme seçeneği 500 TL’ye kadar olan ürünler için nakit olarak geçerlidir. Moto kurye hizmetinin ücreti her bölge için sabit olup bedeli 25 TL’dir. Bu bedel müşteriden tahsil edilir.

İstanbul dışındaki tüm illere kargo firmaları tarafından ürünlerimiz sigortalı ve ücretsiz kargo imkanı ile gönderilir. Ürün, Türkiye’nin yüzde 70’lik bölümüne bir gün içinde teslim edilir. Normal kargo hizmetinde nakit kapıda ödeme seçeneği ve kredi kartı kapıda ödeme seçeneği bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kredi kartına taksit imkanı da mevcuttur. Siparişinizi mail adresinize gelen kargo takip numarası ile takip edebilirsiniz. Altinalalim.com adresindeki tüm ürünler İstanbul Kapalı Çarşı ve Kuyumcu Kent atölyeleri ile Pendik mağazasından müşterilere gönderilmektedir.