Altın KolyeKolyeÖzel Günler

Yılbaşı İçin Özel Takı Önerileri

Yılbaşı en severek kullandığımız özel günlerden biridir. Yeni bir yıl, yeni umutlar, mutluluklar, hayallerin gerçekleşmesi, daha iyi bir hayat için yeni fırsatlar anlamını taşır. Yılbaşı gecesi kutlamalarında kırmızı, çam ağacı yeşili ve kar tanelerinin beyazı tüm ortamları süsler. Bu konsepte uygun olarak sizlere yılbaşı için mücevherler dosyası hazırladık.

Kartanesi Kolye Modeli

Kartanesi Kolye Modeli

Altın takılar, pırlanta kolyeler, inci küpeler ve kar tanesi figürlü takılar elbette yılbaşı gecelerinin baş tacı olacaktır.

Kalp Kolye Modelleri

Kalp Kolye Modelleri

Kırmızı konseptine uygun olarak kırmızı garnet değerli taşlarından yapılmış kolyeleri öneriyoruz. Garnet, ismini nar tanesi anlamına gelen granatus sözcüğünden alır. Bir garnet taşı almak her zaman iyi şans getirir. Aşk aurası oluşturan kırmızı garnet insanlara mutluluk ve romantizm duyguları aşılır.

Yakut küpe ve kolyeler ise diğer bir önerimiz olacak. Yakut her zaman motivasyonu yükseltir. Yakut; yaşam enerjisini temsil eder. Mutluluk ve bolluk için yakut takılar idealdir.

Kar beyazı olmadan yeni yıl olur mu hiç? Kar tanesi figürlü altın kolye ve küpeler en şık takılardan biridir. Bunun dışında saflığı, zarifliği ve asaleti temsil eden inci takı modelleri de bu özel gecede size ekstra ışıltı ekleyecektir. Beyaz altının verdiği klas aura ise bambaşkadır. Beyaz altın ve pırlanta kolyeler, küpeler ve yüzükler eğlenceli bu gecede göz alıcı bir hale bürünmenizi sağlar.

Yeşilin gizemi ve büyüsünü üzerinizde taşımak için zümrüt gerdanlık modellerini tercih edebilirsiniz. Straplez ya da V yakalı elbiseleriniz ile nefes kesici bir görüntüye kavuşabilirsiniz.