Doğum günü, bir insanın en özel ve mutlu günlerinden birisidir. Yeni bir yaşa başlamanın heyecanı ve mutluluğunu dostları, sevdikleri ve ailesiyle paylaşmak isteyen kişiler için özel organizasyonlar yapılır. Bu özel günde en şık kıyafetler giyilir. Peki doğum günleri için hediye seçimini nasıl yapacaksınız?

hediye

Doğum günleri için özel koleksiyon ve tasarım bir hediye almak isterseniz sevdiğiniz kişiyi çok mutlu edeceksiniz demektir. Özel olarak dizayn edilen mücevher ve takılar en şık ve estetik hediye önerilerimiz arasında yer almaktadır.

Hediye Tercihleri

 

Hediyelik takı modelleri arasında altın seti, hediyelik kolye modelleri, küpeler, bilezikler, tespihler, gümüş takılar, pırlanta mücevherler ve tektaş yüzükler yer almaktadır.

 

Annem yazılı, çiftlere özel iki isimli kolyeler, tek isimli altın kolyeler, nazar boncuklu, kalp figürlü, melek kanadı figürlü, çiçek figürlü, yapraklı, vav harfi figürlü, fiyonk figürlü, yusufçuk figürlü kolyeler, sonsuzluk sembolü figürlü, kördüğüm figürlü, kelebek figürlü, love yazılı kolyeler, aşk yazılı, uğur böcekli, Atatürk yazılı, yıldızlı ve kar tanesi figürlü altın kolye modelleri doğumgünleri için harika bir sürpriz hediye olacaktır.

Annem yazılı kolye

Annem yazılı kolye

Doğumgünü olan kişiye kendisini özel hissettirmek için ise pırlanta tektaş, beş taş ya da tam tur yüzükleri alabilirsiniz. Kalp, yuvarlak, yastık, kare, dikdörtgen ya da baklava dilimi şeklindeki tektaş pırlanta yüzükler aşkınızın en güzel ifadesi olacaktır. Beş taş ya da tam tur pırlanta yüzüklerde en değerliniz için alabileceğiniz en kıymetli hediye olacaktır.