Altın Kolyeİsimli KolyeKolye

Sonsuzluk İsimli Kolye Modası

Sonsuzluk isimli kolye modelleri, son birkaç yıldır sıkça tercih edilmektedir. Romantik havası ve zarif duruşu ile adeta kadınları büyüleyen sonsuzluk kolyesi isimli altın ve pırlanta tasarımları ile görenleri kendisine hayran bırakıyor. Bu kolyenin son derece gözde olmasının elbette bir nedeni var. Gerçek aşkı, sonsuz sevgi ve bağlılığı simgeleyen sonsuzluk isimli kolyeler kadınların duygusal dünyalarını dışa yansıtmaya imkan veriyor. Annem yazılı, çiftlere özel iki isimli, tek isimli, nazar boncuklu, kalp figürlü, melek kanadı figürlü,, çiçek figürlü, yapraklı, vav harfi figürlü, fiyonk figürlü, kördüğüm figürlü, kelebek figürlü, love yazılı, aşk yazılı, uğur böcekli, Atatürk yazılı, yıldızlı ve kar tanesi figürlü sonsuzluk kolye modelleri beğenize sunuluyor. İsimli altın kolye fiyatları ve altın kolyeler ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Sonsuzluk Figürlü İsimli Kolye Modelleri

Sonsuzluk Figürlü İsimli Kolye Modelleri

Sonsuzluk isimli kolye modelleri 14 ayar altından üretilmektedir. Standart ölçülere sahip olan modeller, görsellerdeki renklere sahiptir. Bu kolyelerde swarovski ya da zirkon taşlar ile süslenmiştir.

iki-isim-sonsuzluk-kolye-700x700

Sonsuzluk isimli kolyelerin bakımı iki yıl garantilidir. Bu ürünler için ücretsiz ve sigortalı kargo imkanı bulunmaktadır. Aynı zamanda ürünü 7 gün içinde koşulsuz şartsız olarak değişim ya da iade edebilirsiniz. Dilediğiniz ürünü istediğiniz biçimde tasarlayabilirsiniz. Renk, biçim, materyal ve kesim konusunda sizin istekleriniz bizim için bir önceliktir.