Altın KolyeGenelİsimli KolyeKolye

Kasım’da Aşk Başkadır: Özel Aşk Koleksiyonu

ask-kolye-11-700x700

Çeşitli tasarımlara sahip AŞK kolyesi

Özel aşk koleksiyonu aksesuarları bir insanın sevdiğine aldığı en güzel hediyelerden oluşur. Bağlılığın, sadakatin, sonsuz aşkın ve birlikte bir ömür geçirmeyi sembolize eden tektaş yüzük modelleri özel aşk koleksiyonunun en nadide parçalarıdır. Bunun yanı sıra sonsuzluk kolyeleri de aşkı en güzel ifade eden takı türlerinden biridir.

En güzel hediye önerileri olarak hem kalıcılığı hem de şıklığı açısından yüzük, kolye, bileklik gibi ürünler tercih edilebilir. Özellikle üzerinde AŞK yazılı bu özel set; gümüş yüzük, gümüş kolye ve gümüş kolyeden oluşmaktadır. Kullanım açısından hem günlük kullanıma hem de özel günlere uygun olması bu ürünleri oldukça kullanışlı yapıyor. Sevdiğinize vereceğiniz bu hediyeler ile onun kalbini bir kez daha kazanacaksınız.

Özel Aşk Koleksiyonu

2 isimli Altın Sonsuzluk Aşk Kolye

2 isimli Altın Sonsuzluk Aşk Kolye

Özel Aşk Koleksiyonu 925 ayar gümüş bir koleksiyondur. Çok şık bir tasarımı mevcuttur. Kasım ayının o aşk havasına yaraşır bir şekilde, soğuk havaya rağmen içinizi ısıtacak bir koleksiyon olarak karşınıza çıkmaktadır. En çok satan kolyelerimizden biri olan Aşk kolyelerimize bileklik ve yüzük eklenerek oldukça modern ve güzel bir koleksiyon oluşturmuştur.

İstediğiniz renk seçeneğine göre rose ve beyaz renklerden oluşan bu gümüş sete, Kasım ayına özel bu kampanyalı fiyatı ile sahip olabileceksiniz.

Aşk koleksiyonumuza dair diğer modellerimiz de mevcuttur. Ağırlık olarak kolye modellerinden oluşsa da hem gümüş hem de altın seçenekleri de mevcuttur. Hatta hediyenizi daha da özelleştirmek isterseniz altın isimli kolye olarak bir aşk kolyesi de yaptırabilirsiniz.