22 Ayar Bilezik22 Ayar Bilezik ModelleriBilezik

Bilezik Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Günümüzde sıkça değişen bilezik fiyatları alıcı kitlesini düşündürmekte ve kararsızlıklara neden olmaktadır. Yatırım altını ve takı olarak kullanılan bilezikler kuyumculuk alanında en çok tercih edilen takıların başında gelmektedir. Alış ve satışları arasında çok fark olmaması alıcı potansiyelini en çok etkileyen noktadır diyebiliriz . Uzun vadede yatırımcısını genelde sevindiren altın hem takı hem de yatırım olarak değer gören bilezik modeli ile oldukça rağbet görmektedir. Bu durumda gerek üretici firmaları gerekse satış yapan perakende firmaları farklı model ve çeşit arayışlarına girmelerini sağlamaktadır.

Bilezik fiyatları bir çok etkene bağlı olarak değişmektedir günümüzde. Bayanların takı olarak tercih ettiği ürünler bir çok kesim tarafından takip edilmektedir. Model olarak bir çok şekillerde üretilen bilezikler yöresel ve yıllara göre revaçta olan biçimlere göre şekil verilmektedir. Modellerde bileziklerin fiyatlarında değişiklikler yaşanmaktadır. Bunun sebebi ise bileziklerin üzerine yapılan işlemelerden kaynaklanmaktadır. Yapılan işlemelerin ayrıntılı olmasıda bileziklerin fiyatlarında farklılıkların olmasını sağlamaktadır.

Bilezik fiyatlarını farklılaştıran diğer bir etmende altına olan taleplerin artması veya azalmasıdır. Global bir etki altında olan altınlar dünya çapında büyük miktarlarca satılması veya alınmasıyla birlikte fiyatlarında farklılıklar oluşmakta bu durum ise bilezik fiyatlarını olumlu veya olumsuz şekilde etkilemektedir.

 

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *