Alyans

Alyans Modelleri

Alyans modelleri günümüzde sayıları onbinleri bulan ürün çeşidi ile yer almaktadır. Modellere günümüzde her yıl sürekli eklenen ürünlerle çeşitlilik güncel tutulmaktadır. Bunların nedenleri ise sürekli talep üzerine yeni model üzerine çalışmaların yapılması yer almaktadır. Bunlarla birlikte firmaların özel ihtiyaçlara göre yaptıkları araştırma geliştirme çalışmaları da güncel çeşitlilik üzerine önemli sonuçlar ortaya koymaktadır. Bayanlar sürekli yeni güncel modelleri takip etmekte ve trend ürünleri seçmektedir. Son günlerde alyans üreticilerinin özellikle taşlı modellere ağırlık vermesi son zamanların en gözde ürünlerinin taşlı alyanslar olduğunu göstermektedir. Bunun üzerin çift yüzük olarak genelde satışa sunulan bu ürünlerin erkek modelleri içinse sadece bayan modellerin üzerindeki taşları kaldırarak bir ürün ağı ortaya konmaktadır.

2013 yılında yoğunlukla taşlı ve taşsız olarak görülen çift alyans modelleri son zamanların trend ürünleri haline gelmiştir. Oysaki 2-3 yıl öncesine kadar erkek ve bayan alyanslar aynı takılmaktaydı .Fakat taşlı modellerin bayanlar tarafından büyük beğeni toplamasıyla tüm alyans üreticileri yeni nesil ürünlerini erkek ve bayanların yüzüklerini bayan alyansların üzerine uyumlu bir şekilde taş dizerek farklı hali getirerek alyans piyasasındaki tek düzeliği ortadan kaldırmışlardır.

Alyans modelleri daha bir çok açıdan incelenerek seçim için farklı kriterler bulunabilir diyebiliriz.Bu ürünlerin modelleri ilk etapda önemli olurken zamanla kullanıkça alyans modellerinin kullanımının da şekli kadar önemli olduğu anlaşılmaktadır. Bundan dolayı alyanslarınızın kullanım kolaylığı seçimlerde en büyük unsur olmalıdır diyebiliriz.

www.altinalalim.com sitesinden aşağıdaki ve binlerce alyans modellerine ulaşabilir ve alyanslarda üretilme aşamasında istediğiniz tüm değişiklikleri talep edebilir siparişinizi verebilirsiniz.

Özel premium alyans modelleri

Özel premium alyans modelleri

Premium alyans Modelleri

Premium alyans Modelleri

 

Elit Halka Alyans Modeli

Elit Halka Alyans Modeli

Noktalı Premium alyans

Noktalı Premium alyans

Halkalı Premium Alyans Modeli

Halkalı Premium Alyans Modeli

 

 

 

 

 

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *