Anneler günü hediyeleri bir çok sektör için belli bir dönem içinde büyük hareketlilik sağlayan ürünlerin başında gelmektedir. Takı sektörü de bu bu hareketliliğin en çok yaşandığı alanlardan biridir. Bayanların çok rağbet gösterdiği takılar bu özel günler için hediye alanlara çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Gerek hediye seçimindeki kolaylıklar gerekse bir çok kampanya ve indirimlerle güzel bir hediye alınabilir. Hediye seçimi bu özel günlerde hediye alacaklar için zor bir karardır. Bu karar hediye alınacak kişinin zevkine ve beğenisine, o dönemde popüler olan ürünlere , bölgesel olarak revaçta olan takılara ve en önemlisi özel günün anlam ve önemini belirtecek ürün seçim kararını en çok etkileyen hususların başında gelmektedir.

Anneler günü en özel günlerin başında gelmektedir. Bizlerin var olmasını sağlayan annelerimizi hatırlamamız için belirtilen anneler gününde annelerimizi mutlu etmek adına çeşitli hediyeler alınarak kendisiyle paylaşılır. Bu özel günlerde çeşitli etkinlikler düzenlenerek kendileriyle birlikte özel bir gün geçirilmesi sağlanmaktadır.  Bu özel günlerde verilebilecek hediyelerin başında altın kolyeler , tektaşlar , alyanslar , bilezikler ,küpeler ve takım setleri annelerimizi mutlu etmek için verebileceğimiz hediyelerin başında gelmektedir. Çeşitli kampanyalar ile bir çok üründe indirimler sağlanarak uygun fiyat ile bir çok ürünü almak çok kolay.

altinalalim.com Türkiye’nin ilk kuyumcu portalı olarak müşterilerine 30 bin ürün 30’u geçkin marka ile hizmet vermekte ve bu şekilde kullanıcılarına anneler günü için binlerce avantajlı ürünler sunarak seçim konusunda büyük faydalar sunmaktadır. Faydaları sıralarsak ; tüm takılarda vade farksız 6 taksit imkanı , teslimatta nakit veya kredi kartı taksitli ödeme imkanı , havale ve kredi kartı ile site üzerinden tek çekim ile ödemelere %5 indirim fırsatları sunulmaktadır. Ayrıca sitede yüksek güvenlikli önlemler alınmış olup gönül rahatlığı ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Anneler gününe Özel tektaş yüzükler

Anneler gününe Özel tektaş yüzükler

Anneler gününe özel yüzük modelleri
Anneler gününe özel yüzük modelleri

 

Annelerimiz için özel indirimli Yüzük

Annelerimiz için özel indirimli Yüzük

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *