Burma bilezik modelleri, düğünlerin adeta vazgeçilmezidir. Ailelerin biricik evlatlarını evlendirirken takı olarak çocuklarına hediye ettikleri burma bilezik modellerinin özelliklerini biliyor musunuz?

Yeni evlenen çiftlerin bütçelerine katkı olmak amacı ile takılan burma bilezik modelleri modern yorumları ve çarpıcı detayları ile tüm kadınları adeta büyülüyor. Burma bilezikleri kullanmak yerine bozdurmayı ve nakite çevirmeyi düşünüyorsanız mutlaka 22 ayar ve işçiliği olmayan modelleri tercih etmelisiniz. Böylece nakit kaybınız minimum bir seviyeye inecektir. Yalnızca düğünlerde değil birçok kadının kollarını günlük hayatta da süsleyen bu çarpıcı ve etkileyici kalın bilezikleri satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Burma bilezik fiyatları ve modelleri ile ilgili aradığınız her şeyi altinalalim.com adresinden bulabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Modeller

burma-bilezik

Erzurum ve Trabzon burması bilezikler en çok tercih edilen burma modellerindendir. Zengin ve lüks duruşuyla, göze çarpan şekilleri ve renkleri ile Trabzon burması bilezikler kadınların en büyük rüyasıdır.

Trabzon Burma Bilezik Modelleri

 

Eskiden daha sade modeller tercih edilirken günümüzde artık taş detaylı, işlemeli ve parlak modeller kadınların favorisi haline gelmiş bulunuyor. El işçiliği yüksek olan burma bileziklerin fiyatları da buna paralel olarak artıyor.

Geleneksel kültürün en önemli parçası olan burma bilezik modelleri çiçek işlemeli dokunuşları, düğüm biçimleri, burgu formları, baklava dilimli modelleri, dalga formları, taş eklemeleri, tuğra detaylı, kelepçe formlu, kuş figürlü ve hoş siluetleri ile kadınların bileklerini süslemeye uzun yıllar devam edecek gibi görünüyor.