Tektaş modelleri, bir kadın ve erkeğin aşkının en büyük simgesidir. Bir ömrü birleştirmek isteyen iki insanı orta noktada buluşturan ve sonsuzluğu temsil eden tek taş pırlanta yüzükler yüzlerce farklı modele, çeşide ve dizayna sahiptir. Prenses tektaş pırlanta yüzükler, zümrüt yüzükler, oval tektaş yüzükler ve yuvarlak tektaş yüzükler hangisini beğenirsiniz? Tektaş yüzük modelleri 2016 yılı trendlerinde yine çok şık parçalar var.

tektas-modelleri

Tektaş modelleri 2016 yılının öne çıkan ilk yüzük modeli vintage nişan yüzükleridir. Vintage nişan yüzükleri, farklı dönemlerdeki popüler modelleri içeren geniş bir yelpazededir. Art Deco, Victorian ve orta yüzyıl dönemlerine ait tektaş modelleri mükemmel bir el işçiliğine sahiptir. Geometrik kesim tektaş yüzükler, renkli taş aksanlı yüzükler, sarı ve rose altın çiçekli ya da yaprak figürlü yüzükler geçmişin güzelliklerini kulağınıza fısıldayacak. Eski aşkları ve mutlu evlilikleri hatırlatacak bu yüzükleri vintage severlere öneriyoruz.

tektas-tamtur

Bu sezonun önlenemez yükseliş trendi elbette bohem stilidir. Boho chic kadınlara özel olarak tasarlanan yüzükler antika, art design, naturel ve kreatif siluetlerini üzerinde taşıyor. Bohem stilin vazgeçilmezlerinden biri olan floral figürler tektaş yüzüklerin formlarını domine ediyor. Floral desenlere dal ve yaprak figürleri de eşlik ediyor.

Klasik tektaş modelleri kategorisinde ise damla, prenses, oval ve yuvarlak pırlanta taşlı modellerin zarafetini görüyoruz. Yüzük iskeletinde bulunan mini parlak pırlantalar yüzüğün siluetine klas bir görüntü kazandırırken tektaşın sahip olduğu biçim yüzüğün stilini belirliyor.