Bayanların en çok tercih ettikleri ürünlerden biriside altın kolyedir.
Altın kolyelerde çok ceşitli ürünler bulunmaktadır bu nedenle bu ürünleri seçmek zaman zaman oldukça zor olmaktadır. Altın kolyeler yeni sezonda oldukça iddialı olduğu kadar geçmiş senelerde yapılan modellerde hala satışlarda önemli yer almaktadır. Bu tarz durumlar bu kolyelerde tasarımsal açıdan yenilikleri getirmektedir ve bu ürünler hakkında bir çok yeni ürün modelleri hazırlanmaktadır.
Altın kolye fiyatları farklı açılardan yeni ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Çünkü farklı bütçelere uygun ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Bazı ürünlerde Anadolu motifleri gibi eskiye dayanan figürler yer alırken bazı ürünlerde ise yeni nesil çizgiler görülmektedir. Son zamanların en çok tercih edilen modelleri plaka kolye,Sonsuzluk kolye,çerçeve kolye,kalpli kolyeler tercih edilmektedir.Plaka kolyelerin üzerine isim yazılmaktadır.Çerçeve  kolyelerin içine ziynet altın koyularak güzel bir  görünüm ortaya çıkmaktadır.Sonsuzluk kolyesinin özelliği her iki tarafına yazı yazılabilmektedir.
Altın kolyeler günümüzde internet ortamında uygun fiyatlarda tercih edilmekte sitemizde bulunan ürünler sipariş verildiğinde   ücretsiz olarak kargoya verilmektedir.

Fotoğraflı Altın Plaka Kolye

Fotoğraflı Altın Plaka Kolye

İsimli Altın Sonsuzluk Kolye

İsimli Altın Sonsuzluk Kolye

Nazar Boncuklu Kalp Altın Kolye

Nazar Boncuklu Kalp Altın Kolye

14 Ayar İsim Yazılabilir Nazar Plaka Kolye

14 Ayar İsim Yazılabilir Nazar Plaka Kolye