BileklikGenel

Ellerdeki Şıklık: Altın Şahmeran Bileklik

Şahmeran bileklik modelleri bu yılın en vogue takı tasarımlarından biridir. Aksesuarlar kadınların şıklığının en önemli tamamlayıcısıdır. Zarif ve otantik görünümlü şahmeran aksesuarları özellikle etnik desenli kıyafetler, bohem parçalar ve sade bluz ve jean kombinleri ile harika bir uyum sergiler.

Şahmeran takı almak ve şahmeran bileklik satın almak için altinalalim.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Şahmeran Bileklik Modelleri içinden istediğiniz, Şahmeran takı modelleri ucuz ve bütçeyi sarsmayan fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz. 

sahmeran-modelleri

Şahmeran bileklik seçimi yaparken stilinizi göz önünde bulundurmalısınız. Tercihlerini her zaman sadelikten yana kullanan kadınlar beyaz altın şahmeran takılara yönelebilirler. Boho chic kadınların stiline en uygun modeller ise metal görünüme sahip beyaz altın şahmeran bileklikler olacaktır. Gösterişli ve iddialı kadınlar ise sarı altın ya da deri şahmeranları tercih edebilir.

Şahmeran Modelleri en gözde seçenekleri ile altinalalim.com sayfamızda...

Şahmeran Modelleri en gözde seçenekleri ile altinalalim.com sayfamızda…

 

Bu sezonun şahmeran bileklik tercihlerinde Deniz yıldızı, dört yapraklı yonca, tektaş damla figürlü, kar tanesi, kelebek, nazar boncuklu, sonsuzluk figürlü, kırlangıç, şans bileklik, vav harfi figürlü, damla zümrüt taşlı, yıldızlı, kalpli ve fatmanın eli figürlü modelleri öne çıkmaktadır. Kışın gelmesi ile birlikte kar tanesi modelleri daha çok tercih edilmeye başlandı. Zarif ellere romantik ve ince bir dokunuş ekleyen şahmeran modelleri sokak stilinde baş tacı olurken, gece şıklığı içinde oldukça ideal bir aksesuar olacaktır. Şahmeranlar bileği parmakla birleştiren tek takı türüdür.

ABİYELERLE DAHA ŞIK GÖRÜNTÜ ELDE EDİN

 

Genellikle zincir ile tasarlanan bu takılar, son yıllarda ip, deri ve örgü gibi materyallerden oluşturulmaya başlamıştır. İp ve örgü formlu şahmeran bileklik modellerini yaz mevsiminde sahil ve plajlarda kullanabilirsiniz. Zincir formlu nazar boncuklu ya da figürlü şahmeranları günlük kullanımlarda takabilirsiniz. Değerli taşlardan oluşturulmuş şahmeran bileklikleri ise abiye kıyafetlerinizle birlikte özel davetlerde tercih edebilirsiniz.