Geçtiğimiz gece yapılan Oscar Törenleri kırmızı halı şıklığı en çok konuşulan gündem konularından birini oluşturdu. Bu yıl 89.’su düzenlenen Oscar Törenlerinde şıklık yarışına giren ünlüler kıyafetleri ve aksesuarları ile oldukça beğeni topladı. Oscar 2017 Takı Modası kıyafetlere göre şekillenmeye başlasa da yeni bir çizgi doğrultusunda olduğu görüldü.

Elbise tercihlerinde dar kesim ve altın sarısını tercih eden ünlülerin takı konusunda daha minimal çizgilerde kaldığı görülmekte. Altın sarısı elbiselerinde beyaz takı ve aksesuarların çoğunlukta kullanıldığı törende gösterişli ve şık bir kırmızı halı töreni izlemiş olduk.

Oscar 2017 Takı Modası

Dekolteli kıyafetlere şık ve sarkan taşlı küpeler eşlik etmiş oldu. Yine aynı şekilde yüzükler hemen her kadının olduğu gibi ünlü yıldızların da vazgeçilmezleri arasındaydı. Hemen hemen kullanılan takıların hepsi pırlanta olması da dikkat çekti.

 

Makyaj, kıyafet ve takı uyumu göz önüne alındığında geçmiş törenlere nazaran daha sade, abartıdan uzak bir tarz oluşturduklarını söyleyebiliriz. Kolyeler, küpeleri yüzükler de çokça tercih edilmektedir.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *