breaking newsfeatured postGenel

Ünlülerin Dizilerde Kullandıkları Takılar

Akşamları ayaklarımızı uzatarak izlediğimiz dizilerde ünlülerin kullandıkları takılar her daim ilgimizi çekmiştir. Hatta öyle ki kullandıkları aksesuarlar birer moda akımına dönüşerek o dönemi ele geçirdiklerini de çoğu kez gözlemlemişizdir.
Sevdiğimiz oyuncuların kullandıkları takıları kullanarak bir nevi onlara yakın olma çabası içine girdiğimizde söylenebilir. Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisinde kullanılan takılar bir dönem oldukça tercih edilen ve kullanılan takılardan bir tanesiydi. Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli kullandığı aksesuarlarla o dönemde oldukça ses getirmişti.

 

Günümüzde popülerliği gittikçe artan gençlik dizilerinde kullanılan minimalist çizgilerdeki takılarda son moda akımlarından oldukça etkilenmektedir. Kulağı tamamen saran küpe modelleri, elin hemen üzerinden kullanılan el bileklikleri, eklem yüzük modelleri günümüz genç kesimine de oldukça hitap eden takılardan olmaya başladı.

SERENAY SARIKAYA – EL BİLEKLİĞİ

Aslında sadece takılar değil kıyafetler de bu noktada ayrıca önemli bir hale geliyor. Kıyafet ve aksesuar uyumu da ve  bunların kullanım alanları da aslında sizin moda anlayışınız hakkında ipuçları verecektir. Doğru kıyafet seçiminden sonra doğru takı seçimi şıklığınıza şıklık katacaktır. Bu yüzden gündemi takip etmek ve bu akımlardan geri kalmamak da önemli bir rol oynamaktadır.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *