Genel

Takı ve Oje Uyumu

Moda deyince akla aslında birçok kavram denilmektedir. Özellikle de moda kelimesi bayanlara sorulunca daha geniş bir açıda izlenmektedir. Bayanlara moda nedir diye sorduğunuzda; saçtan başlar, takıdan devam eder ve hatta ojeye kadar ilerleyebilir. Biz de bayanlara yardımcı olması açısından bugüne özel yazımızda takı ve oje uyumu konusundan söz ederek bilgilendirme yapacağız.

Takı ve Oje Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Takı bayanların sıklıkla kullandığı aksesuarlardır. Kolyeden tutun da; yüzüğe, saç zincirlerine değin, takı denilince aklınıza birçok takı modeli gelse de, günlük zaman dilimi içerisinde en fazla kullanılan takı modelleri içerisinde; yüzük, kolye ve aynı zamanda da küpe modelleri yer almaktadır. Bunlara uygun oje sürmek ise her bayanın zorluk yaşadığı konular içerisinde bulunmaktadır.

Bayanların zorluk yaşadığı oje seçimine ve takıya olan uyumuna dikkat etmeleri yönündeki yazımızda; sizlere gün geçtikçe farklı oje modellerinin çıktığını söyleyebiliriz. Artık bayan kuaförleri bayanlara oje sürerken; takı ile aynı renk tonlarını kullanıp hatta takıdaki desenenin aynısını ojeye de yapmaktalar ve böylece uyumu sağlamaktadırlar.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *