breaking newsfeatured postGenel

Hangi Gelinlikle Hangi Takılar?

Bahar aylarına girmeye başlayacağız. Bundan sadece 2 ay sonra baharın sıcaklığı, huzuru ve enfes kokusu içimizde hissedilmeye başlanacak. Bu yüzden de gelinlik alımları, düğünlerin yapılması gibi durumlar ön plana çıkacak. Siz de 2017 yılının gelinleri içerisinde yer alacaksanız; gelinliğinize seçeceğiniz takı modellerini mutlaka bilmeli ve bu planları düğünden birkaç ay önce hazırlamaya başlamalısınız.

Hangi Gelinlikle Hangi Takılar Kullanılmalı?

Günümüzde gelinlikçiler ve aynı zamanda da modacılar tarafından gelinlikler dikilmeye devam etmektedir. Dikilen gelinliklerde kullanılan takı modelleri son derece dikkat çekerken; bir yandan da size yardım etmektedir. Gelinliği tamamlayan ve mutlaka kullanılması gereken takılar içinden seçim yaparken; dikkatli davranmanız ve iyi seçim yapmanız gerekiyor.

Gelinlerin en fazla yaptığı yanlışlardan söz ederek yazımızda yeni gelin adaylarına modaya uygun olan takı seçimlerini önermek istiyoruz. Örneğin; hakim yaka bir gelinlik modeli için asla takı seti satın almayın. Bu durumda boynunuz boş kalacak ve boşuna satın alacaksanız. Straplez gelinlik modelleri için de mutlaka kolye kullanın. Aksi takdirde gelinlik hoş durmayacaktır.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *