Genel

Filmlerle Ünlenen Altın Takılar

Bazı takılar hayatımıza çeşitli sebeplerle giriş yaparlar. Belki de daha önce hiç bilmediğimiz ya da satılsa bile ilgimizi çekmeyen takı modelleri seyrettiğimiz dizilerle ya da filmlerle karşımıza geldiğinde çok fazla ilgimizi çeker hale gelmektedir. Durum böyle olunca da o takıları hemen alma isteğimiz ortaya çıkar. Bugün sizler en çok izlenen filmlerle ünlenen takı modelleri hakkında bilgi vereceğiz.

Filmlerle Ünlenen Altın Takılar Hangileridir?

Sizler için dünya çapında en fazla izlenen filmleri araştırdık ve araştırmalarımız sonucunda elde ettiğimiz veriler neticesinde bayanların en fazla ilgisini çeken, takmak istediği ya da kuyumcuların kapısını almak için aşındırdığı altın takılara göz atacağız. Siz de bunlardan birini seçerek satın alabilirsiniz.

  • B Harfli Altın Kolye; Dünya çapında izlenme rekorları kıran ve Boleyn adını taşıyan filmdeki Natalie Portman altın kolyesi son zamanların en çok arananları arasında.
  • Scarlett’in Broşu; Rüzgar Gibi Geçti filminde başrol oynayan Scarlett karakterinin taktığı broş rüzgar etkisi yaratmıştır.
  • Alacakaranlık Nişan Yüzüğü; Serinin devam filminde Edward’ın Bella’ya verdiği yüzük ilgi odağı oldu.

Cevap Bırakın.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *